KNÆKBRØD KARTON

DKK69.00

Da Bottles er inspireret af datidens mælkeflaske var det et naturligt valg at opskrifterne også skulle tappes i en bæredygtig mælkekarton, for dem der ønsker at bage opskrifterne igen og igen.

Knækbrødet er rig på tre forskellige frø og er et sprødt og lækkert et af slagsen. Knækbrødet smuldrer ikke når du bager det, men får en jævn og fin overflade uanset om du vælger at lave det helt tyndt eller lidt tykkere – som en kiks. En bottle bliver til 2-3 bradepander knækbrød.

Ingredienser:

Hvedemel*, hørfrø, sesamfrø*, solsikkekerner, grove havregryn*, stensalt.

* Allergener

Pr. 100 g: 429 kcal / 1.793 kJ

Indhold: 675 g

1 L Karton

Holdbarhed: 10 måneder.

Bagevejledning:

Find: Rapsolie og bagepulver.

Tilsæt 3 dl vand, 1,5 dl rapsolie og 10 g bagepulver i røremaskinen. Tilsæt indholdet og rør 5 min. Del dejen i 2 portioner. Tag 2 stk. bagepapir og hæld skålens indhold ud på det ene. Det andet bagepapir lægges ovenpå. Med håndkraft eller kagerulle fordeles det jævnt. Det øverste bagepapir tages af og knækbrødene skæres i de ønskede størrelser (fx str. 20×30 cm hvorefter de deles i 3 x 6 stk). Bages i 20-25 min. ved 180°C varmluft, så begge bages ens til de er gyldne og sprøde.

Tips: Drysses evt. med birkes eller sesamfrø og groft salt.

Image_Knækbrød_1